Popravdě taky to mažu, v podstatě KRON píše nahoře důvody. Jeden log mi přistál na ukrajinské keši, jeden na běloruské.
Na Ukrajině log zněl
"#нетвойне
TFTC!"
což jakože fajn, ale informace nulová, navíc to byla kombinace FI a NM, což nechápu.
Jiný log mi dorazil na dvě ukrajinské keše na WL, owner to tam nechal (minimáně zatím).
V Bělorusku to bylo trochu jiný kafe:
22 февраля российские войска вошли на территорию Украины под предлогом защиты независимости Донецкой народной республики и Луганской народной республики. Российские силы несут большие потери - за шесть дней вторжения агрессор потерял 5840 солдат, 30 самолетов, 31 вертолет, 211 танков и 862 боевые бронированные машины. С обеих сторон уже погибло несколько тысяч человек, в том числе много мирных жителей. Российская Федерация обстреливает гражданские объекты, жилые дома, населенные пункты. Вы преступники и будете наказаны. Слава Украине! Zalogowano przy użyciu GeoCentral Lite
Překlad:
22. února vstoupila ruská vojska na území Ukrajiny pod záminkou obrany nezávislosti Doněcké lidové republiky a Luganské lidové republiky. Ruské síly trpí těžkými ztrátami - během šesti dnů invaze agresor ztratil 5840 vojáků, 30 letadel, 31 vrtulníků, 211 tanků a 862 bojových obrněných vozidel. Na obou stranách již zemřelo několik tisíc lidí, včetně mnoha civilistů. Ruská federace ostřeluje civilní objekty, domy, osady. Jste zločinci a budete potrestáni. Sláva Ukrajině! Zalogované pro použití GeoCentral Lite
Tak to jsem smazal okamžitě. Aktivní běloruští kačeři by se dali spočítat na prstech jedné ruky a já tam na nějaké obviňující logy fakt náladu nemám. Nehledě na to, že si myslím, že s tím více civilistů nesouhlasí než souhlasí, ale to je tedy jen dohad. Jestli logoval ručně nebo jak, nevím, protože přišlo mi to ještě na WL na další dvě keše, ale na dalších čtyřech či dalších na WL (nevím, kolik jich tam mám) nepřišlo nic.
Vasili1945 osobně znám, spíš myslím, že na to nahlíží podobně jako já a KRON, k Ukrajině má vztah pozitivní, dokonce tam snad studoval, ale to už teď přesně nevím, on je po Evropě dost rozlítaný.
No a co se týče spamování ruských keší - stejně jako v Bělorusku. Kolik ruských kačerů myslíš, že si to přečte? Kolik z nich s tím opravdu souhlasí? Kolik z těch, kteří souhlasí, ten log ovlivní? Myslím, že lze asi svůj čas využít lépe. Třeba se sebrat a jet podpořit nějakou sbírku, poslat peníze atd. atd. atd.